ТЕЛЕФОН НА КЛИЕНТА
070014024

Меню
Меню

Транспорт от Колор

ОБЩИ УСЛОВИЯ И ЦЕНИ

Колор може да достави със собствен транспорт стоки до Вашия  дом или строителен обект.Разполагаме с мобилен кран,бусове,камиони и мотокари за да обезпечим Вашите нужди.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТРАНСПОРТ НА КОЛОР

Всеки клиент може да се възползва от безплатна доставка в гр.Дупница,гр.Сапарева баня и населените места в община Дупница и Сапарева баня при спазване на следните условия:

-Минимална стойност на покупката 500 лв с ДДС.Безплатната доставка не включва доставка на тухли,керемиди,пелети,брикети,метали и едри строителна материали.Доставката на описаните подлежи на допълнително договаряне между клиента и Отдел Снабдяване.

-Безплатна доставка се извършва при покупна на стоки и материали до 3 тона.

-Безплатна доставка в гр.Дупница се извършва всеки работен ден по предварително установен график,но не по късно от 5работни  дни.Доставка в другите населени места в община Дупница и гр.Сапарева баня се извършва не по-късно от 7 работни дни считано от датата на покупката.

-Доставките се извършват единствено до адреса на клиента само при наличие на павирана или асфалтирана настилка.Тя се извършва до входа на жилищната сграда или строителния обект и не включва  услугите разтоварване на превозното средство и преместване на стоката до място определено от клиента.Поради разнообразното естество на предлаганите стоки последното и предмет на индивидуална договорка между Клиента и Отдел Снабдяване.

ДОСТАВКА ИЗВЪН ОБЩИНА ДУПНИЦА С ТРАНСПОРТ НА КОЛОР

-Стандартната тарифа за доставка на стоки извън община Дупница е 1.50.лв на километър считано от изходната табела на гр.Дупница.Стандартната доставка е валидна за стоки до 3 тона,и не включва доставка едрогабаритни строителни материали.

-Стандартната доставка се извършва до входа на жилищната сграда или строителния обект само при наличие на асфалтова или павирана настилка.Услугите разтоварване на превозното средство и преместване на стоката до място определено от клиента не са включени в цената на доставката.

ДОСТОВКА НО ЕДРОГОБОРИТНИ И ТЕЖКИ ТОВАРИ С ТРАНСПОРТ НА КОЛОР

-Цената за доставка на тухли и керемиди в гр.Дупница е 15 лв

-Цената за доставка на едрогабаритни и тежки стоки и материали до 3 тона  e 1.50.лв/км за границите на гр.Дупница.Доставка на едри строителни материали над 3.5 тона е 2 лв/км.За доставка на гореописаните материали извън границите  на гр.Дупница важат същите цени, считано от изходната табела на града.

-Цена за разтоварване на  стоки и материали с мобилен кран до 1.5тона е 5лв./пале до 3метра височина.Над 3 метра височина цената полежи на допълнително договаряне с отдел СНАБДЯВАНЕ.

В цената на тежки и едрогабаритни доставки не е включено разтоварване на стоката.Доставката се извършва до входа на жилищна сграда или строителен обект само при наличие на асфалтова или павирана настилка.

При всички описани доставки стоката се предава на посочения от клиента адрес пред отворените врати на превозното средство.Услугите разтоварване и преместване на стоката до място посочено от клиента подлежи на допълнително договаряне между клиента и отдел Снабдяване.

Ценовата листа за посочените услуги може да намерите тук

За възникнали въпроси относно доставка и разтоварване на стоки и материали Клиента може да се обърне към отдел Снабдяване на телефон 0700 14024 или  имейл:[email protected]

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки