ТЕЛЕФОН НА КЛИЕНТА
070014024

Меню
Меню

За нас

КОЛОР е верига магазини за строителни материали, обзавеждане за баня, аксесоари и мебели за дома в гр. Дупница и гр. София. Основните складови бази се намират в гр. Дупница и са разположени на площ от 10 декара.

При нас ще намерите пълен асортимент от материали за строителство, ремонт, довършителни работи, хидроизолация, топлоизолация, обзавеждане и консумативи за Вашата баня, мебели и аксесоари за дома. Стараем де да бъдем в крак с всички новости и последни тенденции не само на българския, но и на световния пазар, защото Вие - нашите клиенти, заслужавате най-доброто.

НАЧАЛОТО

Началото бе поставено през 1989г.като „ЕТ”КОМЕРС. Бяхме една малка Българска фирма, която стъпи в сферата на търговията и обслужването. Още в първите дни от нейното създаване фирмата си стъпва здраво на краката, като отваря голям и отлично зареден магазин за строителни материали в центъра на град Дупница. С отлично обучен персонал, бързи доставки от страна на търговските партньори, както и със собствен транспорт, фирмата взима ключови позиции в търговията със строителни материали.

През 2002г. се преобразува в „ КОЛОР ООД” с основна дейност- търговия с ВиК, санитария, електроматериали, инструменти, железария и строителни материали.Отварят се  още два големи магазина в гр. София, както и Строителен Хипермаркет в индустриалната зона на Дупница.Обекта е единствен по рода си за  града,заимстван изцяло от големите европейски вериги тепърва стъпващи на българския пазар.Дейността е разширена значително и КОЛОР ООД става водещ партньор  на десетки български производители.

2004г.се открива Дизайн Център-специализиран магазин за обзавеждане за баня.С идея за стил и качество,предлагаме на нашите клиенти най актуалните колекции-плочки за баня,теракот,гранитогрес,паркети и ламинати,смесители,хидромасажни вани и панели,мебели и аксесоари за баня.

2020г. КОЛОР ООД затваря кръга с откриването и на Мебелен център,където нашите клиенти могат да открият всичко за вътрешния интериор на своя дом.

Днес номенклатурата на Колор надхвърля 50 000 продукта обхващащи нуждите на всеки-от строителите до най-малките ни клиенти-децата.КОЛОР  е запазена марка за качествени продукти и услуги на ниски цени, но за сметка на това на високо ниво.Професионализмът на отлично обученият персонал от продавач-консултант, складов отдел и отдел снабдяване поставя Колор на едно от челните места в сферата на обслужване на клиенти в югозападна България.

Ние продължаваме развитието, наблягайки на  сферата на обслужването. Колор вече извършва доставки на едро и дребно в цяла България със собствен транспорт. в рамките на няколко дни.Посещения на обекти, договаряне на цени на място ,планово изграждане на професионални проекти за частичен или цялостен ремонт на вашият дом са наши приоритети.

Амбицията ни е КОЛОР да се превърне в най-големия търговски  комлекс в Югозападна България,който да задоволи каприза на всеки клиент,а мотото ни е на всяка цена-най добрата цена.

.

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки